haijopdefiets - Reisverslag uit Frankrijk, Nederland van Haij Janssen - WaarBenJij.nu haijopdefiets - Reisverslag uit Frankrijk, Nederland van Haij Janssen - WaarBenJij.nu

Door: haij

Blijf op de hoogte en volg Haij

28 Mei 2016 | Nederland, Frankrijk

Zo daar zijn we weer gisterenavond geen Internet waarschijnlijk door het onweer. Gisteren weer mooi stukje Frankrijk gezien fijne route door goed verzorgde dorpjes. Gisteren de eerste berg van 650 gehad viel niet mee . Komt meschien dat het warm was. Ik heb wel 5,5liter water gedronken vreemd normaal moet je dan vaak plassen gisteren niet. In Cluny lekker salade gegeten met wijntje. Toen bergop meschien dad ik niet moeten eten of geen wijntje .viel tegen wel mooie vergezichten. Ik wilde in Gibles op de camping daar komt de zuinig Hollander om de hoek. In de routebeschrijving stond Emaneulle (de camping eigenaresse ) bakt heerlijke pizza's e als fietser kreeg je wijn gratis. Helaas cdan .s el war bijamping ging pas op 1juni open . De camping lag 2km bergaf ik denk word morgen flinke klim helaas 5minuten later. Dus maar door gefietst naar La calette mooie camping. Ik bouw de tent op en ga dan naar de winkel. Monsieur wij zijn gesloten ik vraag 1 minuutje oke vlug wat bij mekaar gerapt en dat was her eten. Was net klaar begint het te onweren en flink. Vandaag weer vroeg vertrokken toch wel wat zenuwachtig hoe zal de berg gaan. Ik ei dat ik ben fietst de verkeerde berg 750 voor niks ging wel lekker . Hele berg op het midden blad naar boven om daar tot de conclusie te komen ik zit niet goed. Wat een ei ben ik. Haha kon er wel om lachen was trouwens wel mooi stukje. Ik naar beneden dat gaat war vlugger. Toen de goede bergop ik kwam hier minder fietsers tegen was ook wat zwaarder en 1000 m maar ging goed had wat meer ervaring en was al warm gedraaid. Zit nu in hotelletje wat het onweert weer. Nog 300km en dan zit het erop. Groetjes en fijn weekend. Haij

• 28 Mei 2016 - 20:34

Tiny:

Petje af makker! Fijn dat het allemaal zo goed gaat. Hoorde al van de pittige onweersbuien, je zult er maar doorheen moeten fietsen, dus een geluk dat ze 's avonds vallen. Nog driehonderd km te gaan., dan ben je in ieder geval ruimschoots op tijd bij Bas. Nog een paar mooie fietsdagen, over een week slaap je weer in je eigen bed, groetjes They en Tiny.

• 28 Mei 2016 - 21:25

Karin :

So je gaat als een tierelier hihi goed man!

• 28 Mei 2016 - 22:00

Jannie:

ja ja je maakt wat mee als je ver van huis ben. nog maar 300km. klasse

• 28 Mei 2016 - 22:06

Peter En Ria:

Hallo Hay,
    Vandaag weer even alle reisverslagen van de afgelopen dagen gelezen.
    Gaat zo te lezen goed met jou. Volgende keer maar een Tomtom meenemen.?
    Groetjes vanuit Velden en succes met de "laatste" loodjes, nou ja loodjes ...300 km.!
    Soyez prudence...

• 28 Mei 2016 - 22:49

Bastiaan:

Hallo Opa.... Zien dat het snel gaat... hopen ook dat je snel hier bent... Pap en Mam worden gek van ons... Is Opa er al... wanneer komt Opa.... Opa komt met de fiets... enz enz...
    DOe wel rustig aan en we zien elkaar snel... .... groetjes en kusjes Maximilien en Alexandre

• 29 Mei 2016 - 09:48

Toos:

Ha Bink!

Waat hes dich enne mood! Berg op en Aaf, verkierde kant op er truuk....ut is of ze ut der um duis um maximale kilomaeters te make! Ondanks det vind ik des ze toch wal erg good opschuuts! Ik maak ein nederige buiging veur dich! Ik snap det t wienke wal waat duit bergop! Det ze beet duk hoofs te plasse kump umdet dien liefke zoe hard moet werke det ut water allemaol geïnvesteerd wurd in t good functionere vaan dien organe! Bin ma blie, schilt ein paar kier aafstappe!
    Nou kins ze dus ech Aaf gaon telle qua km. Stoer zeg waas ze presteers. Ik doon t dich neet nao.
    Stel det emes dich beejkump met fietse en zaet: " Ha Hay! Zulle weej same euver ein waek truuk fietse nao Velde?" Waat zuu ze Daan zegge? Fijne daag en eine dieke knoevel!

• 29 Mei 2016 - 16:17

Marij:

Nou viel dat gisteren effe tegen voor jou.Maar vandaag word het ook een zware dag.Nou kanjer nog maar een paar dagen en dan ben je bij Bas Nathalie en kiendjes.JIJ BENT SUPER DIEKE KNOEVELXX

• 29 Mei 2016 - 19:57

Gerda:

Hoi broer je bent n topper nog n paar daagjes en bent dan bij de kindjes Doe het vooral rustig aan die laatste kilometers kanjer Gr je zus

• 29 Mei 2016 - 21:17

Theo:

Haij, heerlijk dat je alles zo eerlijk opschrijft. Je krijgt het schrijven echt te pakken. Verhaaltjes worden steeds leuker. Je laat ons ook lekker meegenieten van een paar kleine inschattingsfoutjes. Op naar de laatste kilometers.

• 29 Mei 2016 - 22:31

Nathalie:

Hello Haij, super Papi !! The kids are happy to see you in few days, good luck for tomorrow (I hope you can repair the bike easily), and good luck for the last kilometers, take care of you, when you are tired then stop and relax.
    A big beef steak & a good red wine are waiting for you !! :-)
    Big hugh and see you on wednesday Bisous & Courage