haijopdefiets
Door: haij
Blijf op de hoogte en volg Haij
19 Mei 2016 | Nederland, Velden
20 Mei 2016 - 00:16
Gijs:
Ha pap,
Mooi gebied daar om te fietsen wij zijn er ook wel eens geweest.Net over de grens in Frankrijk zit een goede pizzeria ☺
Goed idee om rond de middag een slaapplek te zoeken.
Ik heb even voor je op Mioshare gekeken en morgen moet het goed te doen zijn met de bergen.
De foto's zijn best herkenbaar en zoals je al schreef is het daar heel mooi en weinig last van het verkeer.....
Nou, ik ben benieuwd of de vertaalapp ook werkt straks....☺
Komt goed, rustig aan en we bellen morgen wel weer.
Gr. Gijs -
20 Mei 2016 - 10:56
Karin:
Bonjour monsieur Janssen,
Ça va?
Heel veel fietsplezier vandaag!
Groetjes Karin
20 Mei 2016 - 11:10
Marij:
Ha sies,
Ja het is best wel een onderneming en jij was dat al zo lang van plan.Maar eigenlijk wilde je naar Rome en ik vond dat je een doel in Zuid Frankrijk heb nl onze kinderen en kleinkinderen.En ik noem dit Liefde DIKKE KUS kanjer van me -
20 Mei 2016 - 19:17
Theo:
Ha Haij, het gaat lekker zo te lezen. Leuk dat je ook foto's plaatst. Duimen dat het weer goed blijft. Veel fietsplezier en ' bon route'.
GrTheo en Manita -
20 Mei 2016 - 20:35
Toos:
Ha Fanatiekeling! Good um te laeze det ze op tied veur ein onderkomen hebs gezorgd! Dich verdeens ut en hes ut nuedig um lekker te slaope en oetgerus op de fiets te stappe! Dich meugs veural geniete!!!Dao is t oetintelik um begonne! Ik blief dich volge dus gedraag dich! Haha! Alle goods veur morge! Hes ze dich al enne rusdaag ingepland? Hertegroet ! -
21 Mei 2016 - 00:01
Bernd:
Tôf um te laeze Haij. Geneet d'r van, vuul plezeer. Vind ut prachtig um te laeze. Ik haop des se nog vuul moeije dinger geis zeen en belaeve -
21 Mei 2016 - 00:01
Bernd: